Чудасiji. Як i всi отакi

Чудасії. Як і всі отакі.

Як і всі отакі…
Я придурювався, що старий…
Почуваючи знову і знову… 
…Википала і лущилася дожиття по краях виднокраю, а…
Жорно, що стерлося, в грудях, я совався, совався жабою серця у склить… 
Та іще, як і всі отакі, я дрімав вже… 
Бо, і не було…
Сил,щоб розщепнути Око… 
А плоть під пилою пустинних цикад. 
Вона вжікала,вжікала в нетрях тенетних тіней і…
 
Кукукнуло…

У-у-у!
 
Підпал пам'яті, впік, струмувала душа, википаючи,  і…

І пихатою жабою.  Совався ї совався.  Жорно…   
Хоч в душу…   
У плоть…   Хоч, то примха така…
Чудасія… 
І…
Пальці у пучку таку, олівцеву…
 
Нашіптувавши ті рядки, але не було щастя і їх запи-с-с-с…
Це хропіння…   
Моє?!
Ну, то так… 
Я ж, дрімав, та от начебто?   
Я?!   
Як всі ці…

Старі скупердяї, я став, бо…

Кукукнуло…


Рецензии