За що любити

               
Люблю!Коханий! А я не розумію;
За що, за що любить такого?
Роки свої я в гульбищах провів,
Грішив, гнівив святих і Бога,
А ти; люблю, люблю, коханий,
Ой, жінко добра і свята,
За що любити окаянного,
Який продався, і давно, чортам?

25.10.06        Усть – Нарва.


Рецензии