Часе не хитри

               
Гех, часе, як вже не хитри, не плутай;
Ми ж знаємо, що ти на місті не стоїш – летиш,
Ти кожного своєю долею опутав,
Так що, будь ласка, свої хитрощі облиш.
Ми знаємо, що пройденого нам не повернути
І що з роками залишається все меньше сил, а ще;
Ми також знаємо, що нам тебе не обманути,
Хоч дуже хочеться, лиш серцю щем.
А ще нам хочеться в ладу з тобою жити,
Та долі, як не хитрюй, не обманеш.
Ти наче кінь, лиш цокають копита,
А ще ти, як жнець – дні, як траву, без жалю жнеш.

25.10.06         Усть – Нарва.


Рецензии