Якi там вимоги

               
Які вимоги до душі, яка кохає  щиро,
Яку високі почуття переповняють через край,
Які вимоги до душі, яка стремить до миру?
Її дрібницями ти краще не чипай!
Вона до єдності іде, вона богато хоче,
Тож, які вимоги до неї, в чім її вина?
За те, що правді сміло дивитися у очі?
За те, що совість ще не висохла до дна?
Чого ще треба нам від світлої душі, її горіння?
Які ще вимоги до неї? - Вона і так свята!
За те, що не скорилася, що дав їй Бог терпіння,
Не зрадила і не продалась чортам.

23.10.06       Усть  - Нарва.


Рецензии