УКРА НА

О мальовнича Україно,
Твоє майбутнє бачу я,
Та не в війні і у руїнах,
 А в найпрекраснiших квітках.
 Не раз тебе царі гнобили-
Ти повставала з небуття.
У світі краща ти країна-
Тебе такою бачу я!

О Україно,Україно!
 Я так люблю твою красу!
Твою співочість,Україно,
В майбутнє люди понесуть.
 Про тебе чутимуть у світі,
Як про найкращу із країн.
 І поважатимуть всі люди
Твою культуру і красу!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.