Всi дороги ведуть до вершин

            
Всі дороги ведуть до вершин,
Навіть ті, що збігають в долину,
Тож не думай, якщо переплигнув ти через тин,
Значить поглядом світ весь окинув,
А тим більше  - пізнав, не спіши
Такі висновки зразу ж робити,
Всі дороги ведуть до вершин,
Якщо вірно, по - совісті жити.
Навіть ті, що збігають з горбів,
Навіть ті, що долинами в”ються тернисті.
Головне, щоб дорога була та цікава тобі,
Щоби помисли були відверті і чисті.
Не злітаючи в небо можна дістатися зір
І під хмарами можна в болоті скупатись добряче,
Всі дороги ведуть до вершин – тільки вір,
До життевих вершин, де душа і радіє і плаче.

20.10.06         Усть  - Нарва.


Рецензии