Колискова

Твої очі блакиттю небесною сяють,
Коли ти посміхаєшся щиро мені.
І дорожче за тебе у світі немає,
І я поруч з тобой, наяву, та вві сні.

Як же можна, мій синку, тебе не любити,
Ти частинка моя, і живу я в тобі,
І тобі що завгодно я ладна простити,
Бо я в радості разом з тобой, і в журбі.

Заспіваю я пісню тобі колискову,
Засинай, хлопчик мій, бо вже ніч настає.
А на тебе б дивилась я знову і знову,
Бо ти радість моя, бо ти щастя моє.


Рецензии
Доброго дня! Тепер ми можемо співати в парі:
http://www.stihi.ru/2011/08/09/4260
Щастя та здоров'я нашим дітям!

Инна Приходько   25.11.2011 13:33     Заявить о нарушении