***

Заспівай мені пісню
веселу,сумну
колиши,як в колисці
дитину малу.

Я до тебе горнуся
течу,як ріка
ти цілуй,як намисто
моі ніжні вуста.

Обійми мене ніжно
подаруй мені світ
і я ляжу росою
на гарячий твій піт.


Рецензии