Крила кохання на укр. яз

1
Не говори, що розлюбила,
Або, що зОвсім не кохала,
Не відбирай від мЕне крИла,
Згадай, як ти такОж літАла...
Над прОстіром у небі синім
Ми поміж хмари вдвох кружляли...
Тоді я був твоїм єдиним...
Кохання крИла нас єднали!

П - в:
КрИла кохання, любові крИла -
Мрія остання...не ріж їх, мила!
КрИла кохання, надії крИла...
Ще до світання ти їм раділа...

2
Я цілував ті крИла - рУки,
Бо від польоту ти втомилась,
Та не передчував розлуки,
Коли на землю попросилась...
У небо знов не захотіла,
Навмисне крИла поламала...
Невже ти зОвсім розлюбила,
Або нікОли не кохала?!

П - в:...
Любові крИла, крИла кохання
Мені лишила ти на прощання.
Але без тебе я не літаю,
Падаю з неба, бо крил не маю!


(авторська пісня)  18.11.2011р.


Рецензии