***

Я давно мовчала та хочу сказати,
Що не сила без тебе дальше жити.
Я знаю свої почуття погано видавати
Та більше не сила їх в собі тримати.

Ти розумієш , весь час без тебе бути
Не один день депресії ,страху
Та ніяк не можу забути
Але хотілося би дати маху

Усміхнутися щиро .закохатися
Вдягнути щось біле, в злетіти
Більше з тобою не маятися
І нічого від тебе не хотіти

Та я не можу все зразу змінити
Ні бажання нема ні клейма
Я давно вже тобою перегнита ,
А щастя так і нема…


Рецензии