Eхидне шепотiння

               
Весь час і поруч десь, все чується єхидне шепотіння
І все про нас. Кістки перемивають,
У багатьох до цього вміння,
Так шпчуться, немов пісні співають.
Для них – це музика, це класика для них;
Ото комусь та в душу наплювати,
Бо совісті в таких на один пчих,
Вони не будуть шкодувати.
А навпаки; від задоволення аж віченьки прикриють,
Для них це ліки і бальзам,
Як не нашкодять, так хворіють,
Ото ж стараються на шкоду нам.
На видумку такі вже спритні, такі здібні,
На блюдечці піднесуть; ось вам – на!
Та хай! Бо що візьмеш з таких, які душею бідні,
Яким на ярморку кпійочка ціна.

16.10.06          Усть Нарва.


Рецензии