ИДДИ дадомы!

И я тут гондэ скачев проГраму Ш.
Да с КаспийРофСКИ, ты Жь бвачь, ха-хам!
Да ЕК жек гето да в нас ны гето
И гетё во й а ны й 3 шоб с 5?

ИДДИ дадомы! Ах, Мий МахОвник! –
Чы шо ныйЯхСно я ци скакЗагс?
Бо ДИЧ ухЧоНах влад загсПохРоЛах
УхСюк дикСкейТух ша й увЧайРак Ш.

Навэрсы шося там Е Ж шэ ф БоньДи Ж.
Да дэ КасПерСкый?
Да шо ты, Паш?!
Ну, хам, в РыкСунКы Ш
Трэ фси пахКунКы й.
А ЕК-как ПавЛык
ТоБи-К в лык прач.   

Да. ТАТО Кажа, Х,
Ля мни ШоСь тоЖах.
И Вин НавэрСы-К.
А я но Ж так.
Ий ДЛИцЦар СКоракСь ув Нас тут гонДэр,
Ну, Ж гапСапЛюйТня кфак ув дзе й квакш.

СКИдвай сарочКу!
А ну, блин, гоньДзе
Кап мне дасРочНав
Та в горад Ян Ж!
Бо Ж выйСтухПайЕх ЛейОн Коваль от.
Та шэ Ж загсЛюкЖаны, бач, АфЦа Ш!

Та вин-вун, Бозе,
СавСИМ Дзек ЛёньДань!
АБ БАТАрейКу Сь разьБиф грыМак.

АСТАнахВикСя Ж!
ДурРак-РазьБойНик!
Не бей жях вокНый
А Ник ф сабак! Да! Папа Шуце улад с камПуЦигр.
А НЕ и сам Е тухт вЕм фсих бяк.

Но шо-т СААДи казаф про Ш бляТий:
Я Зь пацяЛюЮх фсих юхНавЧянк!
Ню, сё зя вуШик кап НЯНь сь КутКа ць.

Ну, дык ДА А САвидань?
БалВань.

Ув АСТАне Ж, мо, й
МОЙ Дом чячяс.

БУМ-бум, Барашк?
Гэй ты Ж нашь СтахСяк!
Ну, а Ж ШамШоРык никак да РылаКС.
ДальЛёКа вэльМый да Ж Брыль Лий Ант.

Дык, мо, СтахСючКа вш хохць пайЧыйТай-К,
Шо мы надРакПаф тут гондэ в рвах?


Рецензии