Очевидна дурiсть

               
Твій план завжди був ясний і очевидний,
Ти був відкритий без таємниць,
Та й був ти чолов”яга незавидний,
Хоча й відкритий, та плани твої не до смаку нам.
В них було щось мізерне, непотрібне,
На видумки вельми ти здібний,
Але від них один лиш тарарам.
Ми вивчили тебе і простоту твою пізнали -
Веде до злидень нас вона,
Терпіння вичерпали до дна,
А потім ту криницю закопали
Й насипали курган, щоби колись, як час прийде
Нащадки наші нашу простоту вивчали,
Та дурнями нас величали,
А час такий колись прийде.
Ото ж хоча й ти на виду
І очевидні твої плани ясні,
Але від них народ нещасний
І не дай Бог, щоб знов перейшов на лободу.

13 – 16.10.06        Усть – Нарва.


Рецензии