Розпуста в одязi цноти

               
Розпуста одягнулася в білий одяг цноти,
Над головою німб, та видно роги,
Ми відвернулися від Бога –
Прости нас, Господи, прости.
Занурені в розпусту з головою
Шукаємо ми правди зміст,
Схватили бридоту за хвіст,
Тепер душі нема спокою
І йдемо в люди, несемо негідь,
Їм самі же возносимо цнотливість,
Заколихала нас брехливість
І совість не гризе зовсім.

11.10.06        Усть – Нарва.


Рецензии