Поле бездiяльностi

               
Поле діяльності ще й не оране,
А люди вже зігнулися зморені,
Неначе цілий день за плугом йшли,
Коли нема в душі бажання,
Яке там, вибачте, орання.
У душах будяки росли.
Й панує звідниця – бездія,
Замість зерна полову сіє,
А восени в сльозах.
Колись поле діяльності орали
I восени врожай збирали,
І до млина все везли на возах.
Возів нема, а коні здохли,
Бажання в душах всі поглохли,
А у млина панують миші,
Та й ті від голоду пищать,
Байдужжя хукне на печать,
На душу геп – і тиша.

11.10.06       Нарва.


Рецензии