Осiнь багряна прийшла

               
Зірвані листя прилипли до мокрого скла,
Наче метелики, що летять на вогонь,
Осінь багряна прийшла -
Притулилася до кленових скронь.
Притулилася до осик, до беріз,
А подивіться, ген, на горбину,
Не пожаліла осінь і розкішних кіс
У верб, не пожаліла вимокла долину.
Не пожаліла неба, запоплюжила поля,
А в саду кружляє жовте листя,
Як метелики, затаїлася земля,
А дощі розперезалися, як навмисне.

26.09. - 02.10.06            Усть – Нарва.


Рецензии