Нiчого не вийде

               
Лакеї розбестилися, стали безцеремонними,
Стали пред”являти свої права.
Ти дивися, до чого допетрила дурна голова;
Ще, дивися, почнуть рахувати себе людьми!
Ні, пансьтво не допустить, щоби якась лакуза,
Та людиною себе величала,
Ну, може щось лакею на голову впало?
Немає давно вже Союзу,
Є пан і бидло – це на віки вічні,
Розбестилися лекеї – зігнемо!
Ми в реальному світі живемо,
Гострять сокири кати справ заплічних.

26.09 – 02.10.06 р.         Усть  - Нарва.


Рецензии