А снiг летить

               
Коли сніг іде, не вибирай якусь одну сніжину,
Любуйся кожною – за однією важко слідкувати,
А сніг летить і тихо пада на долину,
І на сади, і на село,
І тільки димарі димлять над хатами.
А сніг летить і перетворюється в потік один,
І на долонях тане, і на віках,
Запрацював небісний млин –
Наповнив снігом всі земні сусіки.
І тільки річечка біжить,
Не піддається сніжній веремії,
ЇЇ не встигла крига ще скувати,
А небо сіє, сіє, сіє,
Лиш димарі димлять над хатами,
А сніг летить.

22.09.06             Усть – Нарва.


Рецензии