Снiг iде

               
Сніг іде на вулиці
Реальний зовсім,
До димарів тулиться
Сірий дим,
а сніг іде садками,
По під паркани,
Знущається над стежками –
Згадуй, де тепер вони
А сніг у вікна зазирає,
Над полями іде,
Озимину так заховає,
Що й мороз не знайде.
В річку падає і тане,
А ставочок під кригою.
На хвильку перестане
І знову клигає.
Сніг іде по селі,
Насипає намети високі,
Над криницею журавлі
Зажурені, одинокі.

25.08.06       Усть  - Нарва.


Рецензии