Пiд синьою хмарою

               
Я не живу чужими чварами
I на пусте не трачу я слова,
Я буду чекати, коли під синьою хмарою
Зійде молода і зелена трава.
Я буду ту мить з нетерпінням чекати,
Бо знаю; тоді змінеться все,
Лелеки будуть кохатись над хатою
І цвітом сади занесе,
І поля скинуть з себе зимомву зажуру,
І ріка відшумить і ввійде в беріжки,
І серце відкине усяку халтуру,
І полине за щастям в світи напрямки.
Я буду чекати, коли за синьою хмарою
Перші громи загуркочуть,
Коли все навкруги переновиться чарами
І день буде світлий від ранку до ночі,
І пташки заспівають, і бджолине нашестя
Полине в поля за нектаром.
І люди знайдуть врешті щастя
Під доброю синьою хмарою.

25.08.06           Усть – Нарва.


Рецензии