Коли на душi гарно

               
Та так душі, чомусь, приємно і співзвучно,
Що все одно мені – правий, чи не правий,
Мені сьогодні все творити зручно,
Сьогодні я душею не старий.
І навіть, чомусь, хочеться грішити,
Душа не каже; куди ти прешся дід?
І їй так хочеться цей день прожити,
Щоб залишити після себе неповторний слід.
Отак моя душа сьогодні грає –
Усяка їй мелодія іде,
Вона сьогодні правди не шукає,
Але й з брехнею дружби не веде.

25.08.06            Усть – Нарва.


Рецензии