Перед путиною

               
Чиняться трали, сушаться сіті, ледь – ледь захмеліла весна,
Кришеться лід, південний вітер вичерпує сніг із ковдобин додна.
У рибалок пора ще не горяча, позиркують пильно
На море чекають, щоб сонце доборяче пригріло і лід розтопило
І зріє у душах надія на гарну погоду, на улови добрячі,
А вітер сушить, сонечко гріє, сушаться сіті, лиш чайки плачуть

24 – 25.08.06           Усть – Нарва.


Рецензии
~~***~~
Криголами, трали, сіті... рибалки добрячі...
Жаль, Сашка нема — спитати: Чому чайки плачуть?
~~***~~

Кузьмина Лариса Георгиевна   06.06.2020 10:41     Заявить о нарушении