Ос нь

Ти знаєш, що сьогодні? Середа.
Недоспана зима стріляє в очі,
Та то все, знаєш, то все не біда.
Біда є те, що ти мене не хочеш.

Покинуті залюблені міста,
Міста, що їх ніколи не побачим...
Давай напишем липеню листа,
І скажим, що він більш ніч`о не значить.

Червоними смарагдами любов
ЗарИдає по вінчики нам душу.
вона проллється ягідним вином,
А випити її тебе я змушу.


Рецензии