На самотi з тобою я

На самоті з тобою я,
Тебе так близько відчуваю.
Скажу одне: "Навік твоя!"
Закрию очі. Все згадаю.

Цей сон страшний морозить кров;
Сльоза обличчя знов укриє.
Ти поряд, чую я любов,
Що посмішка твоя дарує.

На самоті з тобою я-
Мені так тяжко пам'ятати,
Що ти пішов, але не я
Змогла тобі про все сказати.

Коханий янгол, де ти був?
На тебе довго я чекала!
Від щастя горя ти ковтнув.
Пробач, тебе не врятувала.

На самоті з тобою я,
Приємно відчувати погляд,
Я б віддала своє життя,
За те, щоб бути знову поряд.

Не повернути час назад,
В цей світ тебе не повернути.
Кохала, буду я кохать
Тебе, на самоті з тобою...


Рецензии