Ви. Ми. Вони. Ос нь

Недомальовані сни осені.
В опавшому листі старі листи.
Все адекватне з голови винесли
Ви. Недосконалість
осіннього неба
радує дивністю. Чужою милістю
нагодовані голуби.
Неправильні форми. Квіти -
спогади літа.
Ми. Невимушеність в словах
вирощена. Дитинство мимо.
Дорослість в кишенях.
Посіяне виросло восени
в перші морози.
Вони. Витрачені думки.
Майже виносили майбутнє.
Викричали власне,
чуже прекрасне.
Осінь. Намальовані мрії
на опавшому листі.
Чекання зими...


Рецензии