14. 11. 2011

Деформація свідомості.
Минулі історії
та ситуації.
Думки - інформація.
У снах цвіте акація,
Слова дихають алергенами.
Треба малювати
Ниці сподівання.
Мимо стріляти.
Витрушувати душу з кишень
Разом із дріб*язком.
Часу обмаль
Аби встигнути
списати з тебе ікону.
І молитися,
Певно до скону.
Деформація впливу,
Ресурси вичерпані,
дихання, тиша,
небо медом насичене.
Інше бачення.
Деградація...
Сни, які я бачила
стали реальністю.
За крапкою коми,
Мої крайнощі,
думки, виснаженість,
незахищеність.


Рецензии