***

я все ще хочу тебе,
я все ще пам'ятаю нас,
мені так боляче піти,
піти, можливо і в останній раз,

навіщо зруйнували ми,
все те, що нас таки з'єднало,
навіщо ти до себе звеш,
навіщо ти нагадуєш про себе?


Рецензии