Шо? ПАПАроць вас, дзич?

ПапОроть-цвит! ПапоРоть-цфить!
Шо? ПАПАроць вас, дзич?
Ну, так сакДзиКСь
За, блин, Сцихи Жь.
Но лись в ПапСьць – мал вавДзиц.

Гондэ аво
Есця Агон.
Да ля таВВо ИС пиньКов П,
Хто гоне но
Пину са ртов
Всих жолтаРотк.

Наша РЫДЛЁВК шэ Сатыть   ШоСь
Аж ляк фсих праМо Ш школ.
Нет шЕ в иван
А ны вуМА Й,
Кап
Даць
ДзетКам МАЙ К Л.

Шо гэТаг Вас
КАНАвэртТат
Да некХый шэ й ТАТК?!
Э! дзетФара! ФАР с ФАР ны вамп! А наФигА Ж КочырГА Й?

Гондэ Е Ж рэпк!
Скыньтэ но кепк.
И – гоп па ПАП!
ВсТань но в раДА й ВИС с висКам в нис
Всих КАЛЯ ДАМ!

Да,
СИВый  Кинь
Седэ с вамПирк
НаВВытьКы й ий за й ПИР С.
Е в Нас МечТа Г: з ГосПахДАМ Спарт вРекСакЦь Дух Бар С.

ПерВый ГапРЕль
СпОМныш ухЖех
Да й дэсь ух КУЛЬКЕ.
Мы но напОМнь трохШычКы ль строЧК
С ПекСняф ЗайкЦов П.

ГэТэ во Шо-К?
А! гзаМенНохк?
А кто пап польСКИ ГАЙвор-К?
Ну-К загсХахДзи-К! КакЖан ГИНдык згинь жек афт ПсиК.

ТухТахьт на ГАН К
Е сцЕ СнарадК:
От вам ГарМонНаль!
Ну-кХАВ станьЦюй Нашь СайБаньТуй! Ий вашь ци Брыль-Дан-С.

А то блин НОЕТ гондэ во ночКа ль Т: ах, Спарт! Как КАЛЬТ!
Ich fange an T?
Pan Tellya pas-K?
O tak spiAn-K?
А то язСык выйДуйМальТ Лір Б ляк пахЦакНісьК!

ІПОнаМаць буш понаМакць! ВОВК паркЦікСаньСьКІ лекСах!

Е Ж в голоВах мнехКах мучКа Ш. Та й шас загсСцыкПань!
А потОМ в плач!
МамКах МАЙяхф!
ВыгНаль ЯдзьК Ісь КульКа вж!

МАЕ Ш вы Ш кляКСь!
Гдзе Зь еньТаг Трап К?
Кап с туйЛяльЛельТаф фся фшань!

Е у вас ТРАП! Гондэ Він с ВІН ій, да, й СА Й СВІНГ!
ГНІ Всіх СвятТых!
Тык пальЦам в дыхль!
От таКы П КойЛяльДы Ж!

Вець Чук ій ГЕК
Ф КЕГлік грайт стесь.
А ны войШывЦав загс пэйсК.

Наш НікСцікТутк
КоньЧыф вам уж
ПрэнтВантДальВакцІК НавГухК.
Що Мы насФаф Ш Рапт зБудуНах, да, ЗАГС.
От ЗАГСтрыльЛісь-К цім шпань!

СтройСя-К ф ШейРенХ! СтРойІйМАХ здес ТамМавШній двеСці в МАХрек.

Вы П ПАВсейЩай Но гондэ Нас.
Мы ДАМмокл вам все ЗНАК.
Как вам ухЗнаць,
Хтьо зь Буду М нам-К ХРАМ, да, Б ВсБуйДуйФаф П.

РуСьКІ крася?
А цё Зь ЛікЬтрань, ХІ, ІСЬгном зь цьФёрТый СНА К, Х?
Мы Шь ПАДракЖальЕмК с ПацАнь
МАРсям. Не Ж РАМ К.

Ню, так ПАЖРАМК?
ПапАрць-КвітАнь!
От так РакСцвіТань, как Дзед Васьк.

НемГець ВуйЧыфсь на пяць Шь!
Но кропКІ Й попКій сце знай М.


Рецензии