ЗдравСТВуй, козНоздрКрафт!

На полесском диаЛекТе
ЛЕКций вам тут почиТать?
Это вот по Вики педик
НачиНахЕхт ЕХхать с ять.

Мы хотели вас по леньке.
Ну, с поленОМ в ЛенинГрад.
Да вот там уже й криЧеты:
Да ты, Вы, там чей ще й брат!? Ты Ж в невеЖенСфе фесь, Гад!

Так шо нам тут тухт не гнаць!
Па-лицьВиньСьКу кап кап-кар П!
КарТоСхема ныц ныМА Й Ж.
Дэ Ж ЯньЧукч поДифСяк фальш!?

Мы но от вас тут оп землю Ж:
Нет такэй володы нат!
Хы! А наш Мыкола: годэ!
Мы шэ й партий вам штук с пЯть!

Хто дэ гепНув тут мышэчка.
Ны пойМу й а й ны й найПрафт.
Веть одын но ШыйЛяйГойВий.
Чы-то вжэ й ёгоф шэ й бракт? О! тут шэйман триСтах с шклянк!

Вий ий Гой ходылы в школу.
Одын шэпЧэх школяРам Ж:
Вы ныкому шоб про тоЕ,
Шо но нус да до пупка Ш! БОНУС бугДэг вамп! Та й в ОгдэМирКак.

Нас нараВылы ВОВ Торок.
Шо-то пышыш ты!? Эй! Блях!
Но пойиХав надВыйЧойРок шэ райСок ф СОК Васьк.
А! То ты вы мать?!

Да. Ну, жаба хоДыть в красНым.
Ны Ж в зылэн ГАЙатр. 

От ТоБи й НЫЖний СоБрат
Да за навыть влаСьць.
Сьцелы й мы й на фас-К,
Шо ДОНОсыть шавк.

ДА! КоньПукТыр в нас ныМэцьКый.
И шо - то вжэ масьць?
ДОНыр вэТыр!
ДОнор гэ цэ Ж.
Ну, а ДонНар знайШ?

Да. Хто пЕць НАРзанК. А ны НАРкоМат фсех пеньКопф и смаК.

Торт ЕК будэ по-немецКИ Сь.
Тор Торил дерьМа Ж.
Ну, а...Торф?
ФоМа Ш!
Шо ты ъхоЧыхШ с Нас? Дрань!

РозДырРай сибЯф, Ш!
Нам ны нада дразг.
ЗдравСТВуй, козНоздрКрафт.

Э! Та дэ ты стахНь.
ДИД! ДИДань!
Дай-К Аньк
ТельЛеньХоньЦык Янк! Да! Мы ДЭЗ тухт даММ!
Нет такольт ны в падл!
А У МазДав - США К.


Рецензии