Хо! Та щО ОпаДыЩэ й!

Как погода в нас, серДечНый? –
Да пока ни валенКей!
Я Ж казаВ, шо все мы дети.
ТольКо Ш вы фсе стайРеньКИ Ць.

КИЦИ-кицик!? Ах, мурЛыСИК!
А потОМ удДаВВытэ Ж!
Вот и матка тут одна Е:
Мыш родыФся – бачытэ?

В АКТЯбрех зех мноГах снеГА Й?
ЗавШый так буВВаЕ Ш, блин?
Ну, а ты чого, ОвэчКак,
ГонДэво фсэ какаЙиш? ДЯТтель КАВый прохСИКць наВВат?
Ах, вы Ш наШы-К паВВаньКИ Сь!

Так от дида васьПикТакЛик.
ЛИК чы Ш вбавЧыв МамаЧКи П,
Шоб шэ трохХы й – ф трекЦим кляСек:
ЗагсСЕКли БР БрыльЛяльСкаСак!

От яка поэхЗий гонДэр.
НэлоГизьМык влакЗять но вж.
ЗОНтаг НОЗдры выйБыйРайЕть: пЕм-та влад цымалыньКый?

Я чы знаю, шо-то Кажэ
ГонДыво ХосьЗяйИнь мни.
Всэ Ж ЗЯвахЮх та сякХайЮг да на Ж Юг, памМАЙейЦег!

От и ЗЯре Сь: сцё-то скраЮв?
ЗЯГен…Загэн – знаю щэ П.
СкаЖым, ЖЫМ в чытыры пальЦык. Шо…К? То батьКа здЛайСтуй, пэнь?

ПодРажаНя! ШуьтКый ква-кфак!
От и Ж укСИК жанРыкы вж?
А на стыкХе Ры й Ло й Вы й Чэй? Шо – сыла ныйМАЙе сце К?

Всэ забылы. ЗагыдДылЛык!
ПОВАра Ж проКлятВыЕ ць.
Ейць ныма. Ным… капЛиф наФыць а ны Ж ось кальБальСацКИ З.
Но! О! КИЗ ны вдар яйЦэм!
ПЕНка будДэк ф харРачЦыть!

Ци патРебНа ль вам пальЛяльТаг?
КнизьНя! От якХав вона Зь!
Так! ТоваРыйШь Брыль ЛиляньСьКый!
МноГовн Вы мни знаЕце всь!
ЭксПрельМенТы й са й сцийХайМи З а ни сцоб миз шлаПанКыль.

Так Ев ГЕНИ й ЕвТушенКом сталь поТроХу й хвайНыньКый.
Був таКый блин НИхтСцитТухТык.
ЕвРольПельСкый в АльПиньКа С.
ГЕНИралы отРыльМальЛи Зь
За ЗАЛИЗА вбрать ВасьКа Б!

ДольГоль гоЛёВух мороЧаль:
Ны Ж прыдРакЦар к ЦарСКому!
Ху! Й так штаты ф сокРакЩаньНя П? –
Блин! Так сем окЛадКаф дфай-К! Да коМу Ж! СтрыльЯвШаМу.

Всих тройЯнСкый кось ць цик вдар но!
О! ЗагсКакЖуть зраЗу жэк!
Ну, помМылКы спраВВыф Гусь. Та З в зурНалЛах мавакЧак.
Вон ий завВОНняйЛый псих.

НОВвызНО чы пахНэхт Сцих: Я стоЯла, паниМаЯсь, а пчала ча жала в нис?
СТОгнуць в нас все ЯЛАвни!
А ЛЯ мни Б хоть капПыльКу Б?
А ЛЯЛь баць! И в ЛяльПачКу Сь ць?

ОпШым, МЫШам мало щэ Ж
Бы й СырКив увКравИньСьКых.
Бо Зь дэ Ш СавВусьКинь прахДукть зарРэрВольв хто крадэ вжо П.

А бысПлахТнэ смашнэ в гут!
Оп! И лапКы ль злайМальНы.
БА! Да шо-то з ляличКо ль?
БАОБАп ны Ш скаЗуъхВав: Люпка! Кынь ф труСА фсэ фпъхны-К!
Да ТоПор ПОРаныть фсиХХ!
Ну, ЧытьВёртКа Ш каша в дни Ж.

Всэ
 Б ныщо.
Да от що ф Псих. Бэ за Сэ запаДянэ ль, К? СоВВыСци Ж ныма в бабКэй.
НэЛюди й рокШтатЮтСя Т.

А ПОГОДА?
Бачытэ, шо лыЖыть за ПАЛОЧКА вш? Ззижтэ Ш сниху й спаты в нэнз.

Хо! Та щО ОПАДЫЩЭ!
ЗгаМае М мы навытьКы й П!

 


Рецензии