Siz meni inuting, xayr alvido!

     ***
                Сиз мени унутинг, хайр, алвидо!
                Энди буё;ига орамиз очи;;
                Энди тонглар турсам офтоба сувда,
                Менга ўзга раъно тутади сочи;.

                Сиз мени унутинг, нонушталарни,
                Энди ўзга ёр-ла кўраман ба;ам;
                Мен ёру; дунёда чин севги топдим,
                Ёл;он севгиларга берайлик бар;ам.

                Сиз мени унутинг, тушликларимда,
                Сизнинг номингизни эсламайман ;еч;
                Мен кўнгил ;ўйганман ўзга жононга,
                Сизга ;айтмо;лигим энди жуда кеч.

                Сиз мени унутинг, о;шомлар бирга,
                ;олмо;ликни асло ;илмангиз ;авас.
                Мен сизсиз ишонинг минг йил яшайман,
                Лекин яшолмайман у сиз бир нафас.

                Сиз мени унутинг, хайр, алвидо...

                2008


Рецензии