Na sanga xush, na manga xush

    ***
Бу кунлар эй, дилоромим, на санга хуш, на манга хуш,
Кечалари йў; оромим, на санга хуш, на манга хуш.

Висол они ча;наб турган, юлдузимни борми кўрган,
;аро бўлган ;ажр шомим, на санга хуш, на манга хуш.

Кўргулигим маним о;ир, аччи;-аччи; ичсам чо;ир,
Сурат ;отиб чи;мас дамим, на санга хуш, на манга хуш.

Мани бундай ;олга солма, а;ёрларим билан ;олма,
Синса кўнгли майи-жомим, на санга хуш, на манга хуш.

Умр китобин битмасдан, гўзал ул ёрга етмасдан,
Шерзод бир кун ўчса номим, на санга хуш, на манга хуш.
                2007


Рецензии