Вижу человека. Одного

Вижу человека. Одного.
А ведь он когда-то всех забыл.
Ну, писал-писал - и...ничего.
Аболютно ноль. -

А, НАВерно, Ж это тот горшок,
Шо шэ помНыть навыть Ась штук сто.
Вот но шэ но Ж зарэ зном найшов...
Век!..с лерв-вошк Ш.

Вот. А вы знайДитэ тут подВох. -
Шо про шо Мни мовыть гэта Жовч. -
Да, ну, пожовТиль я Зь, ЕК ТИЛё прамо гындыво Ж ув жовтни Кось. -

Я на полэ. - Божэ! ЯНА поль?
Дэ Ж вона взяЛася, МАЙя ль доч?
СКИль вона? - ОднаКо Е й Ко-Ко. - А щэ був в йих Кот.    

Тут от быцЦом Цой якый жывЁт.
Та усьСих загсСИК. ЗажРаф Ш савСём. -
А навэрсы гынДыво...дульЛёк! -
Божэ Мий! - Да дэ Ж Ты, БАТЯ Крот?

Я ны й чуВВ Ш. Ны й вийДаВВ ныц про То Ш,
Шо дэсь ий найВэрсы й Е й ЛюБов.
Да до всих, напэвНов, лабоРов.
А ведь, хм, ф поляк то Эль Ба ль Ной ць. -

ЕК жэ обыГраты Мни сциШок,
Шо но зарэ вычытав ув той,
Шо аж 30 рик носю в книжонк.
Ах, татарКы Ш! С Набережн ЧелНов ль... Ася ВЕКСЛЕР! Где Ж Вы?
Да аво Ш:
Сайт ПоэТо В!
Адын СтихШок.

Шо Ж пак здывоВалё Мняв ув нём.
Да нычё. Так пишут вси ужЖок:
Видел много. Но кабы таво! - Серце, ну, за Ж ум загсЛо. И всё вз. -

Ум норМальНый. Серце вот чеВВо Ш
ТольКо ль с дольБлёльТой?

Шо-то тут бы й ВУТка. Чы чаго.
А на нашым мовы й нет яё-К! Качка Ш гэ. И, Х, фсё.
Ну, а КАЧАнав шэ тут ны хош?

ШАНС да й ХОШЕ Мина МинЗэр гот!
Ны посПив добраТы цэй СцикШонк,
ЕК быжЖыць ажНов з ЯнНов...ну, хто Б?
Злева но вець в СтихИР НЕ З. ЗнакОМсь: Васья, здраСтуй. Нэ замэрз еЩоВВ?

ЬТак от на ПальЛейСИК в нас гаВВорк!
МякКИ Сь зняк фпеРот!
А инНачь ЯтьВяг
Не й райСБейРош.

ПасЛевСлов.
Спарт не Мышка. ЭфТаг ПрохХор с Крот!
На Небе СИКчас чы й МАЙн ДрукЖок.
С КИМ дружЖылЛых! Лых но дэ Ж хлибНёхШ.
Но Ж офт ЖОН.

Я но вот в Год Тигра ройЗыйШофсь.
Хы! А счас какой?
Вот и думМАЙ с гойЛойВой дурНой: шо про ШоК тут пышШэт ГэТой Вой!..

НаБлюдай Ж загс СтыКИ Сь СЛОВ, эй, хто!
БиСЕР КиРов.
С ГерМан Гессе.
Ноч.


Рецензии