Да ты пашол бы-К до Янова!

Мир Радости. Любовь Христова. –
Да нафик знать такы слова!
Шо, я найистысь з ИХ прам зможу?
Чудак ты, КочырГа Ж! –

Ну, добрэ. Снова. Вот КороВа.
Ув йий оно Ж, блин, шо. Рога Ж? –
Да ты пашол бы-К  до Янова!
Да липш купыв мни масл! ЗаНУДА ты, Томаш!
А шэ вш законЧыф бы Ж журФак! Куда Ж пошла та знань? –

ДА вот. Да ныкуда Ж.
Я Ж Журыка ны взнаф Ш!?
Ны журыця ны Ж с Рак,
Шо, а, ны так Сь бьЕ мни СМИтанк на масьль!

Ходыв я гондэ до й ЯйНова Ш.
ДЯНьГАЙмы Ш вавРукЖахц.
И от: мни Котар даль такКоВАК,
Шо, О, Огов пукСцяк. Ф сравНень с пухНак-хлиБань ИКвань.

Я наЧял как-та даш
Тут гондэ вш загсИКхатц!
Шо, ну, ныМА Й ны й хатк а ны в звиРАН с райНА, Х.
Шоб дэ а ны пойМаць Пыцька с горшКА муКА Ш. –

Да! Вас но мучыць прам ПитРарк!
А ПэрТрык? Ны вийДафш?
То, хо, схоДим-К до Базыля Ж!
Вин ДАТы влад макЖакт всим базКам камняф ф сат.

Бо ты хоть знайиш, Гад,
СКИк я ны ноЧуВав у в тых, хто ГАЖ да ГАЖ да гадь фСИМ шпак?   
Ах, кажэ, гадКох кохХахць матк!
Ах, нам П РакДзимКу П фпилНальВавЦь!
И так занищы слова  смак,
Шо, да, пойМаш ты МАШ
На дэ якых пыньКах.
Ф ПодыЩах щах
Дид Васьк.
Ныма.
АМЫН.
ТАТ.

Одын но вш коМЫН с хаТК,
Шо дэсь шэ Ж вдбав Кузьма.
И як?!
Да на МыйХайЛа Ж пак!
Ий за й ДИШофк одДай
фСИМ сатанятКам прам.
ДИФчатк судак вакДят Ш. Ий даш ФИДдайРугКак. Шо, К, нышКу Ш Мняк ИСДАТ!

От ФИДИШ, ТОШчах кфак?
Прам нибы й я, башМак, дурак от Рак Ш ухДрамш.
ДО Правды Ж блызьКо так Ж,
ЕК до высиль Василь ТовКач
З якэё вжэ Б цип Жабк.
Ага Ж! –

Так ГДЕ ЗА ДОПхарЧак за ф ТАЗЕ нол вж вада марат?
Ну-да. ЕЗА спайМав.
Ах, БойЗэ! Дэ Ты ТамК?
Я фсэ П ТиБи П видДаф Ш,
Оно покКаш Мни КАШ,
Шоп хто сфайРыф ИХ влад,
ЕК ЯК. СА И, Х, Щупак.

Така в нас НАЯбравк ужЖак.
Тры ноль –
А мы всэ Тявк!
И ноч ват-ват прайсДахт.
Каму чево даВВат.
ЯхвКой щэ П ватк.
Шоб хоць ф КИТАЙ
ЗагсГнафсь
Якый з ВарШав
Мудак
С Тилятнь. АъхЗохТаг таг пахНятк! Но выйды Ж до й хлыва чы с хат.
Ны нада й лийЧыць насм – аркан гахТоф: Чысцюля зном тут во.
Бо вжраВВ! Аж цфай ликСток. С какПукст жыдКоф. Но, О, сай льном!
ПаэтТамМух чаВВо, Х. ЦипЛовСК. ИгРах арГан. И Бах меШат веть, бач?

ДасЛовНа: КИТ с КИТТайк – адна бы Ш БидаЛаг?
Бо КОТ – вот эт прам Бог! 
В Янове гынДыво.

Ну, вот. Всен СлаванРонк.
А вы Ш ухСё П в вавРОНк?
НАНшто Ж ныцьцЁ тваЁ, Сапог? Ах, накарМиф не фесь нарот! –
Ну-да. Оно всадыв дульЛёк тутво.
Кал плиьт-плоток, Х, жыдКок.


Рецензии