Nезрозумiлiсtь

як добре закоханим, - коли вони разом,
як добре їм коли побачиться вони,
коли немає відстані між ними,
коли довіритись вони, мають одне одному можливість.

і гірко плакати охота,
коли усе це йде до чортового плота,
коли сварки, і відстань,
одні нерозуміння, а тільки біль, страждання..

і згине. рано чи пізно, таке кохання..
і так не хочеться, її, відпускати.
вже всі знайомі твердять одне і теж:
та ти змінився, і то все в кращу сторону.

а далі що? одні питання.
а ким я стану? як буде.. мені без неї?
які надії, мрії, сподівання?
кому віддати ту любов?

та все напевно зрозуміло, що їй,
їй і тільки їй. усе до згину,
та як? і знову лізуть в голову,
ось ці дурні питання..


Рецензии