По Польшi

               
По Польші ранішній, по Польші денній і по вечерній Польші
Мчиться авто, рахує кілометри і краєвиди обрієм підперті,
То радісно стрічають нас, то задощать
Красу cвою, немов дідок старенький морщать.
Біжить авто – містечка, села чепурні і чисті
І гнізд лелечих незлічить,
Там озерце, там річечка продзюрчить
І на костьолах світяться хреси іскристі,
Холм, Бєла – Подляска, Бєлосток,
Аугустав, Сувалки, рефрежераторів потік
І не рахуй – загубиш лік,
Мчиться авто по Польші
По ранішній, по денній, по вечерній напрямки.

31.07. - 2.08.06        Усть – Нарва.


Рецензии