И зном дзесь аж ф КульКИ Ць

У в нас цехнічэск перэрыф.
Бо, віш лі, есьць мы вжа хатым.
А мы вот токка лі прышол
І хочам, каб всем весяло.

Іль бо не так мятлой махаць
Хацелась бы с Махойнікам,
Как падаваць дзець Шакалад
І па утрам, і вечарам.

Таму яшчо мінутак пяць
Мы тут шчэ можэм уфкляпаць
Такога сьмешнага Сняжку,
Шо й ухахочац даж буржуй.

Бо вот мы сёньня с Прэнцадат
Такога Прэнта жыдам дал,
Што цаплі цапать перастаф
Балда такова Васілька.

Ну, выставк тры шчэ правялі
І кніжачкі бес платна Псіх
Тут раздафаф ф сталофачкі
І ф калакольчык даж зфаніль.

Бо у ф жыдаф така ваніль,
Шо галава ажно трашчіт.
Бо, красіць дзьверы ш дзе й калі
Ціпа жэ влетку – што хаціць!

І вот уфсё. Сказалі нам,
Кап мы тут слішкам не трах-трах.
І патаму фсем да свідань.
Прыходзьце ш к нам на Фіззарадк!

9. 11. 2007 

О так от КІЦь дзесь ПІК МлынЦірк.
Да прыгСпокХойНічКок СоБі Б!
А ты по шейМань не всхахЦішь-К?
ДОПрыкГАЙся Ж враз в жыдк.

І мы от сіф на КІПаРісь.
І, ХІ, БІТоцьКІ Сь се ціБіг!
ДІ І чаго там. БожЖэк мій!
ДІД ныц ны люБыць быцьк.

Так вот. ДАДАне зрогБім-К  з Грыц.
Оцэ ны Мы. Оцэ, Х, сукСіт.
Оно шо Ж, хы, парРоль цуць гінч,
Чым в ДраНІЧ, от тоПірК.

ДырЖітэ Ж НІТІ пойВыйШій!
Колы хахЦіхЦя з ВасыльКів
Да поСМІяхЦар так СоБік.
ЕК зарэ мы от с Крыльц. Да! ЕДКый ЮрМар, гут, ф ТіхРіф.
Бо й КДЕ З мы зарас бы вж.
Аж в РылаВіч якыхсь!

Во так вам вёск пырыХрысТых.
З МахЛіньНявКІ Сь бы ці.
І тут дэ Ж вамп бы й Козлячкы
Колы й ройСлы вш. Но в КІЗК фСІКда Ш ны ДАШ ны праВВ.
Оно Ж воны ядкы.
На цыбахы с чахСнык.

Да ладн. ВЗІ КОНЬ от спаць паСол З.
А СтрілКа но фсё Коль цеВВо-т.
АДНО Ж жыкЦё на сфеце но:
Калі ты пад ракДно Ж.

КАДА Ш, кахДах С
ПрынцДзёгць сце Той,
Сто дзесь ці взь прам ВасьКрось…

Ах, цаСІК-часык! ЦІК-ЦІК-ЦІК… У ПСАрнь конэць муКы Ш.
Шоп, ну, спычы вш ДА Каляды Шч
Ішчо млынців ляк Дідк.
Так мы П хоть САШІ дойНісьЛір Б,
Яка в нас мукаСІН.

Хэ! Я ТІ ШАС фсакШім!.. 


Рецензии