В ГАИ с МАЙлинКах

Колы на синовы малина,
То нащо КоляДух справЛяхЦь. -
Я буду так. СкХазХав СпарТак.
И СпарРыв Щук и Рак ць. ЯТКы й КвытКы й на й Мак!
А дэ Б щоп МАГ? -
То на Ж КирКах ТакХа вш! -

Зыма знать ны в дроВах? А в тахт. Шоп тёпЛох но фСИМ ЛОХ.
И мат!
- А ну, блин, ПадЛов, злазь! -
Га? ШЩо! Я блять? И в топоРак
Фся рать усран с пыньКа Ж.

ПоТОПхай но Ж на Рак в ЛунНах.
Уж даСьць усьЦятьСь! -
А ты щшо дугМаф, Князь!? Так можНав всих чыШать? ШаКал вець кал ны ф храпК. -

ПУэрТо РИКо дэсь попБигЛок! А ЛОКшу хто вжыВайТ?
МАЛИНАВКА Ж МАЙахв!
Как я любЛюг Луг с ГАЙ!
Да кала Спар...ТейЛят... с БычКа вш!


Рецензии