В мережI так багато сучасних думок

В мережI так багато сучасних думок,
Несподіваних зустрічей, ревнощів, вражень,
Непристойних образ і спекотних тлумачень,
Що руйнуть натхнення, здіймаючи шок!
В мережі так багато принизливих втрат,
Що не в спогадах тліють, а не помирають
У свідомості щирій... Тебе обминають
І карають за кожний нестриманий крок!
Безпритульне панно - то мандрівка в життя,
Де політики слайдами нищать чесноти,
Всіх негідних для влади - за обрій, за грати,
Зазираючи в душі в момент каяття!
Та байдужість нестримна до всіх "неістот",
Що на дрібну зарплату ледь-ледь виживають.
Розчарувує світ. Але не випливає
Батіскаф України із тих нечистот...
В мережІ так багато забруднених нот!..


Рецензии