Закон

Пробач. Я більше не твоя.
І серце, і душа – за небом.
Там чути пісню солов’я,
там є у вірності потреба,
там я нічого не боюсь,
там істину вже не сховаєш,
там – чи рікою розіллюсь,
чи стану сонячним розмаєм;
там не схитнутись від отрут,
не впасти на високий гребінь…
Німий закон: я там – ти тут.
Ти на землі. А я – у небі.


Рецензии
Потрясающие строки. Люблю твои стихи. Очень...
Твоя Наташа)

Наталия Орайло   20.11.2011 19:59     Заявить о нарушении
Дякую всім серцем!!!

Татиана Коноваленко   26.11.2011 22:56   Заявить о нарушении