Дитинство

Колись, я був маленький, та грався у садку
Просив в батьків пробачення, стоячи в кутку
А потім, все одно, шкоду я робив
І так само за ручку, з мамою ходив

Нажаль, не все я пам’ятаю, дещо я забув
Але мені не жаль, що вік той промайнув
Адже якщо я, про те ще пам’ятаю
То свій, маленький світ, я великим маю

Так добре було вийти, на вулицю зелену
Так добре, що так довго, я пам’ятаю сцену
Біля якої ми, кожним Божим  літом
Проводили весь час, спілкуючись зі світом

Я пам’ятаю з ким проводив безліч часу
З ким бігав я навипередки, своїм рідним класом
Йому, я міг довірити, всі свої бажання
На ньому були всі, дитячі сподівання

Дитинство було гарне, та небо так сяяло
Бажання все згадати, у серці  пролунало
Хоча, ще все попереду, і все інакше стане
І лід наших сердець, від спогадів розтане


Рецензии