С КульКА Ш хараШа жыСьць?

Ну, й шо вам зарэ доБавыты.
Мы Ж загсБАВлейиМось прам ф СЦИХИРЬ.
Ну, БАВым гондэ час но
В бюзьВЕТьХИке Зь бы-К.

А в мэнэ, хэ, БАВэТык
Да, а, на прам груДи К.
Ну, Король ШоСь мни ФпэкЦяф Ш. ДАВ на В завЖды Б.

Ну, от таКА КАМизэльКа.
С КАМаза Ж йийи прыВиз.
А почыТай нас от насЗАД!
О, товДив загсМийсь! ДА! З САНТО в САНАТорий Ж РИЙЖ но Ж ГурКИ Ць.
КИЦя Ж здатНый зайисьць,
ХИ, сце й сырКы БР.
А вот чым?!

ХА! ЗайРайс вам П ий скакЖы вж.
ЖЫВЖЫК яКый, Х!
Мы загсКукСыф гондэ хринём
Чай з гранат, ох, чайРивНых! Ну, жалКо Ш СИКы СИК краснь да дойРойГый!

Мы так от в КальЛош НайЛыйВай но всь
НапрамКы й вам тут СИК с КИСЬ.
Мы ф КосьМасе!
ПаниМаеЦе?
ПрамХой Ж ЭхВирК.

Ну, шоб хто поняЛый.
А так скучно мни вш.
Ныхто Ж ныц прысыЛаты а ны хахЦихць. Нет СцюкДзеньТав ув Пшык Ш. 

НА Ж но дырЖысь, ДырЖын!
Мы зь ДзюйРичь бы й
И Инко ГорБахТюхКы
вЕйЖым солОМкый тюкы Ш да й ля й вийДьм больНы Ж.

И НО, хы, мохРАНци вш
ЗзиЛы й вжэрЛы Ж фси кныжк,
Шо ЛыйСый Ж хтось надаРыф.
Да, ах, цийЛый ВИЗ! Ну, то ФИЗкультПрийВейТык с КульКив вэсь Минск!

ВавШ ТфорНик ВавСиль
С Гранато й ЛИМци, Х!

Как там? ЧытаЙийЦяк Кныжк?
Ну, ЕК Я ЕДУ В ДЫРЖЫН Ж.
Да! Фсим вам ий далЛых
СтаРы Ж повВавРышк! 


Рецензии