И ЛоТать вышла с хатт...

Какда узнаш,
Душа как хараша,
КахДах парВахш
УсьСя Ш ципа Х Ас Новы, й
Тада не Скаш, ах, Ни Ж ляк СпарТака й: Да не пайДух я ф скунс циПав балотТах!

Тад Дав ля нас
А ни Ж, ха, ни шыша й,
Ни КапельКИНАв ТАНьЦя дирЖирМорТаль.
Так, ну, С, загсЧэм ты пальЛюхБигЛяг Вась, К!?
Я шо, прам ЛоШадь?

И ЛоТать вышла с хатт... --

ТаКа, ах, ТАНТрак сь ЯТрь с утря К уф Хряк быля вж.
Бо Зь ТЯТИ нахФиГА Й Сфиня,
Кали та сакЧиНяхць камПот хаВВ.
И сё-тя Сь
Дазь пря В цёльт с ва.

ТЯнь-Шань Дав АвВах ШаньСь и сце Зь дачорТа, Х, на ИСправЛень харРакТ. -
СваВо ль но, что ли й?
Ах, АнаТольЛийк!   

Да-да. КИДхаць дзиЛях,
Як СКАш Шваб Колий.
Бо ЯД никак
А ни Ж ликХарСф
ДЯБильКам добры ль.

- АдДай! АдДай Сь Мняф пацяЛюнк!
Аъх, МАЙнэр Роза Ж!
Я так циб Яв лубНу вж...
Коль Т, хы, пасФойЛись. - БЯДА Ш ф САДАХ наш МойРий, К.

А-А! А! Ай, МАЙн КОЛЬ Лядк! -

Была Ж субХотТаг.
КальЛи й Шов КаляДа ль
Ув Даль ат мёрЗлых мёртФых. -
С партФейЛейМ ногСфы Ш Ч... - КАБ КУС сталь цьВёрДы й войСтры Г!
С ТрыхГАЙнайМерТрый КтоСьЦивк

Спар Так, як ХвоТа Сь


Рецензии