Баць, пра й С Блавацк

Ну, шо Ш. Тода на вор кутях. -
И тях! И тяжк...-
В штаНах. -
Да Ты чого Там ЕРахЛак Щ!? -
Я що! С стыны гуПавш?

И дывыть-дывыть дивЧынКа вш! - Ну-да. В стахЛовКа Ш Наш. -
Ах, дэ Ш! Ах дэ Ж та славна мамк? -
Та ЯдзьКа ць вышла к Каць К!
ТА И фТАИ тут сам сибЯхв.
Колы ты Музы Кант.
Порижу ажны шпань! -

ТовДи. ТовДик.
Так. Вриж Мни Ж Марш! -
Та, хо! Та два качан!
И я ьтокДа й
Бесь мякКИ Сь зьняк, Х ныц БИТэ шёйн яхЩар. -

О так, о так мы Ж ЖурРым влавСьць. -
Шо в лаву П но вш всэ смачн.
В нас дэ Ж бо Ж кучМа Ш Е й Журнал. -
А ныц ны в твар.
Ны ШВА Бо Ш в швабав с шабана ль.
НАВШий ля нас ны храй-К!

Онно П пра поп та пра П цырк квакш.
А Йога на
Ны хцаШ?

То зарэ мы тут БадЖан Жанкц!
А ну, танцуй, стРАНА! -

Ну, странна как-та, Васьк.
Ты шо!? Й ТАНцюйИХсь с Мась К? -
А нараСхват дамо вш Песнь Нашь.
ТагДаг ша, кал, басА вш?

О так от в БадэнК Жанну дАрк
ВсадДыкЛык прам да...пахВухКак.
В сталЛовВацКа зыдКа вс.

ВОТА в таваРысК СветЛы Ш Княськ
КулькХом кфак уфПрафЛяйм.
ПагНагЛиг, ха, блин, пацЦанав!
ВзагсШей Б уфБорЩикА ль! Раз ён ше нам ИХрайт, бля, Вальс. Та й, а!..
Баць, пра й С Блавацк.   


Рецензии