Дивна Осiнь

Багряне й жовте листя
Сумно опадає.
А деякі листочки,як
Ластівки кружляють.

Замріяно дивлюся
На те кружляння дивне...
То Осінь розкидає
Своє вбрання чарівне.

Хотіла я з Листочком
Поринути у танець,
Та Вітер жартівливо
Навів у ділі "глянець".

Зірвалися листочки
Та нуж бо танцювати...
Де мій Листочок дівся
Вже нічого й питати.

О,Осінь,дивна Осінь
Тебе я покохала.
Вірші тобі складаю
Наскільки хисту маю.


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.