Так шо мы тут РоБыМо. -

Ну, ныц такого щэ П.
Но Ж робы МАЙлюйИХмахь.
МахХаяф на КурРыць фсих вш.

ДывВивТэВсь на Ж ПУРрыМА Й!
Вин дурРыць но, МУСытьКый,
Нам голЛохВух тухТычКы Ш.
А ны бЕ й микЧукРикНов. -

Да. Е ув ЯВНОВы шэ
Ий хтосьСяк здорРокВыньКый.
Шо й Кый Вынь на ВИВнёВок. - А, мо, ий на й ДивЧыйНоньк! -

Ф ШИДА Ж Е но ВИВночьКа вш.
А в нас ны й в гухСИК дзВыкНыкЦь.
фГАЙдайце-К! Уф лийВойМук? Чы й ФАФ счайСлийВом ухш?

Так Цэ Ж НАДИ МорсКфокСКА П!?
ДИШхова Ж и Ж НовВыньКак. -
Да дэ-то УрРальЛяльЧка вж. Ах, згынь вакШак ль магТочьКа БР!

А мы от тут НайМычка
Ф КАБРыйОйЛельТык ВладДыкар П. -

ДАФ ФАДдзей Шь МавРыкХам
Янку й Брыля Ус Кас? -

А зарэ НАРИЖНЫКА Й вашХым НасЛидНыкХамк!


Рецензии