А зарРЭС ДОКбакВовчКа Б!

КолЛык мы й ныйГрайМойТны вш.
Ну, Ш АККУХЗАГСЦИФ К:
КУЗАКА БЬЕЦЬ ТАНКИ ЦЬ фСИК?

Там, за горамы, дэ сонцэ
Да липшэ, мо, трошкы,
Спувае ХтосьСя К.
И липШый за Трох Шын.

Оцэ Е Заба В Ка.
Ха! ЕК вам кажыця?
Ци й ХОИСсий зрогБбыкТэ
За СоБаку й МорКовКу?

Ну, Ж гэтКы й каркЦинКы
Дэсь сце Е нибыкТок?
Да, ф СакЮзКе хукДошНикХав.
Да, ха, й ни й хавВав никто еще вш!

А Володя й ныГромКый.
Вин оно Ж в Чыстым Полэ
Да морКфынКух полэ.
Да ДВА раз на мороЗовы.

Хэх! АВДийУф конюшНик
А ны й чысць а ныц ПушКинк!
Ну, то Ш зйиздьМо й дохаты
Да взнайтэ БР, хто ХАН в Брэсць.

Шо Ж вам ЕК дэ вцыБахШыхЦь.
Но Ж оно ЩукХу Ш ВасьКы й
Ныц ТереЩука й Лам,
Шо дров наЛАМ-МАЙ но вж.

О гэтакы хвайны
Усих ЕТВЕГ ХатТырК!

С ПрыВетКом фСИМ нашШым
ЯтьВякГам
Брыль Ян Тык 


Рецензии