Розцвiла калина

Розцвіла калина,
глянула в ріку,
Цілував дівчину,
та красу яку...



Цілував дівчину,
пестив і ласкав...
А я ту дівчину,
може,й не кохав...



А  я ту дівчину
зо світу ізвів:
Наче цвіт калини
обірвав із віт...



На калині нині
ягідок нема,
А мене дівчина
кинула  сама !



Кинула дівчина,--
я лише зітхнув.
Чи ж хіба причина
плакать  легіню ?!



Чи ж хіба  причина
то така страшна ?
Ще буде калина
у цвіту рясна..!



Ще буде калина
у цвіту рясна:
Не одну  дівчину
згубим я й весна...


Рецензии