Ой, ти дiвчино

 
Ой,ти,дівчино,
очі бузкові,
чом не схотіла
мої любові?


Чом не схотіла
вийти в садочок?
Поцілував-би
хоч-би разочок...


Поцілував-би,
ще й пригорнув-би,
та й розказав-би
як тебе люблю!


Як тебе люблю,
та як кохаю,
як через тебе
щастя не маю.


Не маю щастя,
ані спокОю,
бо моє щастя
тільки з тобою..!


Рецензии
Так чудово,дякую!!!,з теплом!!!

Лидия Филимонова   15.11.2011 14:04     Заявить о нарушении
Лідіє,щиро вдячний за теплий відгук!

Оксий Ожына   18.11.2011 00:12   Заявить о нарушении