Шо Ж То тут гондэ?..

Мы тут хоТилы
Щэ знайты ПоЛинЦэ Б.
Да от ВасиШта
ШоСь шэ ны й знайДы-К пак, Х. -

Затэе Рымша, бач, О, ш хорРикШый
СтаВВ набБырРахТых
Втыхую пальцОМ!

Та й заРэс найДэм-К
РЭСкПукЛинКанСку Ш
Ципа КазЗэкТук
Да да ля СырДэньКа П.

Трэ Зь РэльсБилькТакЦийк
Пырыт СобРаньем
Всих бороДатых
БороДинЧыц славНык. -

Буц Мий на пичЦиць
Пычэ вш гориСьКИ. -
Да, ну, довиз жэх
НаВыць ЛайРийСьКек Сь. -

ОпСцим, ЦИМмосьКам
БалВалЕм рошКИ ць.
На да дарошКу Ш к пахСцельКа Ш партНоГА Й. -

Да, вузь, БОНДАР
БОНДАРчучцы в брукВык
ВригЗагс заЛу пыК афт ИнТырНюхКак. А БОНИфактЦик взеВ да слойМАЙся Зь.


Рецензии